Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
First (Shenzhen) Display Packaging Co.,Ltd +86-0769-8701-1236 admin@fstpack.com

Nieuws

Vraag een offerte aan
Thuis - Nieuws - Wij hebben zeer groot drukmateriaal (de drukpers van Heidelberg)

Wij hebben zeer groot drukmateriaal (de drukpers van Heidelberg)

September 7, 2017

Wij hebben (5 reeksen) de drukpersen van de kleurencompensatie, die milieuvriendelijke inkt gebruiken, ingevoerd en om het even welk document kunnen drukken. Er is geen grens aan de dikte, en de hoeveelheid wordt niet bevestigd. De maximumbreedte van het document (1.2*1.6-meters)

 

&The de printer is een machine die tekst en beelden drukt. De moderne drukpersen zijn over het algemeen samengesteld uit platen, het inkten, het in reliëf maken, document voedend (met inbegrip van het vouwen) en andere mechanismen. Zijn het werk principe is: maak eerst de tekst en beelden om in een drukplaat de worden gedrukt, installeren het op de drukmachine, en toen manueel of door de drukmachine pas de inkt op de plaats met de tekst en beeld op de drukplaat toe, en breng het over dan direct of indirect. Druk op document of ander substraat om dezelfde druk te reproduceren zoals de drukplaat. De uitvinding en de ontwikkeling van de drukpers speelden een belangrijke rol in de verspreiding van menselijke beschaving en cultuur.

laatste bedrijfsnieuws over Wij hebben zeer groot drukmateriaal (de drukpers van Heidelberg)laatste bedrijfsnieuws over Wij hebben zeer groot drukmateriaal (de drukpers van Heidelberg)laatste bedrijfsnieuws over Wij hebben zeer groot drukmateriaal (de drukpers van Heidelberg)laatste bedrijfsnieuws over Wij hebben zeer groot drukmateriaal (de drukpers van Heidelberg)laatste bedrijfsnieuws over Wij hebben zeer groot drukmateriaal (de drukpers van Heidelberg)