Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
First (Shenzhen) Display Packaging Co.,Ltd +86-0769-8701-1236 admin@fstpack.com

Bedrijfsprofiel

Vraag een offerte aan
Thuis -

First (Shenzhen) Display Packaging Co.,Ltd Bedrijfsprofiel

First (Shenzhen) Display Packaging Co.,Ltd
 • Type Business

  Fabrikant,Exporteur,Handelsmaatschappij

 • Grote Markt

  Noord-Amerika,Zuid-Amerika,West-Europa,Oost-Europa,Zuidoost-Azië,Midden-Oosten,Afrika

 • Merken

  FST

 • Aantal werknemers

  100~200

 • Jaarlijkse omzet

  2000000-5000000

 • Opgericht Jaar

  2003

 • Export pct

  80% - 90%

 • Klanten bediend

  80000

Vraag een offerte aan
We blijven online werken, neem contact met ons op.

Als u meer productinformatie of de laatste offerte wilt weten, kunt u op elk gewenst moment contact met ons opnemen, we zullen ons best doen om meer services te bieden.

Contacteer ons

+86-0769-8701-1236

Inleiding

 

China First (Shenzhen) Display Packaging Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

De eerste Vertoning die (van ShenZhen) Co., Ltd verpakken is een professionele ontwerper en een vervaardiging allerhande van karton POP vertoningen, met inbegrip van Vloervertoningen, tegenvertoningsvakje, pinvertoningen, sidekick vertoningen, kartonfurnitures, het vakje van het kartonkarretje, document vakje en gift verpakkend vakje enz. Ons bedrijf wordt gevestigd in een mooie stad, Shenzhen, Guangdong, China.Welcome aan hier en ontmoet elkaar.

Wij zijn gespecialiseerd in deze lijn meer dan 15 jaar, hebben een goede reputatie in ons land. Onze fabriek heeft veel geavanceerde machine om de massaproduktie te veroorzaken. Onze fabriek heeft verscheidene productielijnen en ongeveer 200 werknemers en CTP materiaal, de geavanceerde machines van de compensatiedruk van Japan (Komori: Lithrone), Duitsland (Roland, Heidelberg), 1.2*1.6m Gespleten vijf-kleur drukmachine, Malplaatjemachine, het Lamineren machine en die-cutting machine die 15000 vierkante meters van productievloer behandelen.


Ons commercieel personeel van R&D, van de Techniek, van de Kwaliteit en is beroeps met stevige ervaring over decennium in druk, administratie en verpakkingsindustrie en poogt om de gestroomlijnde dienst van R&D, productie en na de verkoopdienst aan klantenhuis te verlenen en in het buitenland. Wij wonnen vertrouwen van nieuwe en oude klanten voor onze ervaren beroeps, superieure kwaliteit en redelijke prijs.


De dank, de Geloofwaardigheid, de Stijfheid en de innovatie zijn ons beheersidee. De dank is zeer significant voor alle leden van onze company.we-hoop beter en de betere zaken van onze klant. Al Klant wil zaken met ons doen als zij zaken voordien hadden gedaan. Wij konden ons beste proberen om de aardigere prijs met de hoogte te geven - kwaliteitsgoederen voor de stamgast. Dit is de beste manier om Klant sparen de Kosten te helpen.

catering aan al klant en het dienen van al klant, hebben wij al certificatie aangezien ISO90001, Kwaliteit voor de Vertoningsmarkt zeer belangrijk is. Waarom wij zijn de uitvoer van Vertoning? Al lid van ons bedrijf heeft de beroepsbekwaamheid om de perfecte goederen te controleren. Ook, zal om het even welk goed idee door de deskundige in ons bedrijf worden ontworpen.

De goederen zullen onmiddellijk worden geproduceerd wanneer wij een akkoord bereiken. Wij hebben een grote fabriek (alle kon u aan vereiste voldoen) dichtbij in Shenzhen aan ons bedrijf. Waarom wij zijn de uitvoer van Vertoning? Enerzijds, konden wij de levertijd, één andere hand controleren, konden wij de redelijke en goedkope Verpakking ontwerpen zodat de welwillendheid na om het even welk type van het verschepen volledig is.

Nu, als u om het even welke POP of DOOSvertoning nodig hebt, aarzel niet om ons te contacteren, zijn wij de deskundige van de Vertoning. Het onthaal aan elke klant komt aan China en komt hier, de hele tijd wachten wij op u.

Geschiedenis

Bedrijfgeschiedenis

 

- Opgericht in 2003 in Shenzhen, wordt Guangdong, China.It genoemd Eerste de Vertonings Verpakkende Installatie van Shenzhen.

 

- In Juli van hetzelfde jaar, begon de productie van POP en DOOSvertoningen (Vloervertoningen, Tegeneenheid, Palletvertoning, Vleugel, Rechtopstaande reizigers, Acrylvertoning, Stortplaatsbak, Toebehoren etc.).

 

- In 2006, werd het geregistreerde bedrijf anders genoemd de Eerste Vertoning die (van Shenzhen) Co., Ltd verpakken.

 

- In December 2007, verkregen wij de de invoer en de uitvoervergunning en richtten het Ministerie van buitenlandse handel in hetzelfde jaar op.

 

- In 2008, wierf het bedrijf een groot aantal buitenlandse handelsverkopers aan, en leidde overeenkomstig handel opleiding en product begrip.

 

- In 2010, na de financiële crisis van 2008, brak het door miljoen dollar 1.

 

- In 2012, om productiecapaciteit uit te breiden en productieefficiency te verhogen, voegde het bedrijf sommige geavanceerde materiaal en machines toe en voegde pakhuizen toe.

 

- In 2013, woont de Buitenlandse handelsverkoper de Kantonmarkt bij om klanteninformatie en de eisen van klanten voor producten, prijzen, en kwaliteit te verzamelen, en de tendensen van de industrie te begrijpen (producten, prijzen, kwaliteit en marketing strategieën).

 

- In 2015, brengt de bedrijfsleider buitenlandse handelsverkopers ertoe om de Giften van Hongkong & de Premiemarkt bij te wonen.

 

- In 2017, neem aan Kantonmarkt deel, en bevestig de orde en onderteken het contract ter plekke.

China First (Shenzhen) Display Packaging Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

Dienst

Bedrijfbezwaar:

 

Eerst aanhangend het principe van „kwaliteit, eerlijkheid, technologieinnovatie en de dienstmarkt“, streven wij ernaar om klanten te voorzien van hoogte - kwaliteitsproducten en de efficiënte kwaliteitsdiensten, en andere oplossingen en gepersonaliseerde producten volgens de verschillende behoeften van de gebruikers te verstrekken.

 

 

De dienstconcept:

 

Wij zetten altijd onze klanten in de eerste plaats om aan de behoeften van de klanten en waarde tot stand te brengen aan de klanten te voldoen. Wij zullen de blijvende, kenmerkende en waardevolle vertoningsideeën en de cultuur aan de maatschappij uitspreiden

China First (Shenzhen) Display Packaging Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

Ons Team

Bedrijfteam

 

Beheer: Persoon ongeveer 10, zijn zij respectievelijk etc. bedrijfseconomie, marketing beheer, workshopbeheer, persoonlijk beheer, fondsbeheer.

 

Verkoop: Rond 16 mensen, naast Algemene Manager zijn verantwoordelijk voor binnenlandse en buitenlandse verkoop, bedrijfsleiders, bedrijfsvertegenwoordigers en buitenlandse handelsverkopers enz.

 

Kwaliteitscontrole: Ongeveer 5 mensen, om het proces te controleren en de factoren te elimineren die tot ontevredenheid in alle stadia van de kwaliteitslijn leiden, zouden wij controle over de kwaliteit van het productieproces moeten versterken om productkwaliteit te verzekeren.

 

R&D: Persoon ongeveer 6. Het innovatieve werk zoals het ontwikkelen van nieuwe producten, introducerend nieuwe technologieën, die nieuwe verwezenlijkingen, enz. omzetten.

 

Productie: Vertrouwd is persoon rond 60, met machineverrichting en het productieproces, verbetert het werkefficiency en het werkkwaliteit.

 

Financiën: 2 mensen. Om de fondsen te verzekeren voor de productie en de verrichting van de onderneming worden vereist, het geld van de onderneming toe te wijzen die redelijk, en de financiële activiteiten van de onderneming en de tenuitvoerlegging van het financiële plan te controleren en te inspecteren.

 

Het kopen: persoon 3. Volledig verantwoordelijk voor de aankoop van allerlei materialen, materiaal en bureauvoorraden.

China First (Shenzhen) Display Packaging Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0