China weergave van kartonnen dozen fabrikant

De eerste Vertoning die (van Shenzhen) Co., Ltd verpakken

 

Streef de kwaliteit van klantentevredenheid na, creeer de prima waarde van de onderneming.

 

 

Fabrieksreis

First (Shenzhen) Display Packaging Co.,Ltd Fabriek
Bedrijffabriek Onze fabriek heeft verscheidene productielijnen en ongeveer 200 werknemers en CTP materiaal, de geavanceerde machines van de compensatiedruk van Japan (Komori: Lithrone), Duitsland (Roland, Heidelberg), 1.2*1.6m Gespleten vijf-kleur drukmachine, Malplaatjemachine, het Lamineren machine en die-cutting machine die 15000 vierkante meters van productievloer behandelen.
Lamineer Machine De ingenieur bedekte de plastic film met een kleefstof met een laag en zette het samen met het document, een rubberrol en een het verwarmen rol, om een document plastic product te vormen.
stansen Druk de drukplaat of het karton in een bepaalde vorm door een bepaalde druk door de het stempelen plaat toe te passen
met de hand gemaakt kunstwerk Om het Witboek te bedekken, zet het vakje document op de plaat voor de machine, en duw het document aan de exploitanten aan beide kanten volgens de snelheid van de lijmmachine. De exploitant neemt eerst het vakje document en toen het met een laag bedekte document. Het wordt gericht op de twee bepalingen van het vakje document.
Modellen Wij hebben een zeer groot pakhuis. Het kan heel wat verpakkende dozen van het vertoningsrek etc. houden. Op het tijdstip van productie en vóór verzending, zullen onze goederen in een veilig en schoon pakhuis voor verzending worden gezet. Ons pakhuis heeft een volledig beheersysteem. Kan worden bevolen om te kopen en verzending. Goed tijdbeheer. Elke vloer is uitgerust met een ladingslift.
Bedrijffabriek Lamineer Machine stansen met de hand gemaakt kunstwerk Modellen
Structureel ontwerp Onze ontwerpers zijn tijdens het ontwerpen om zich hun smaken volgens de eis van de klant te richten.
Patroonontwerp Onze ontwerpers voeren de patrooncombinatie volgens het drukpatroon uit en het woordverzoek dat de klant verstrekt, stelt een origineel beeld voor om aan het verzoek van de klant te voldoen.
Maak steekproef De patroonmaker moet de werkende schets zeer zorgvuldig analyseren en beslissen welke methode voor het creëren van een patroon voor deze bepaalde stijl best is.
Structureel ontwerp Patroonontwerp Maak steekproef

Krijgen weergave van kartonnen dozen & karton pop wordt weergegeven Nu!

Klik hier om een offerte aan te vragen

Massaproduktie 

 

  1. Ontwerp: De professionele ontwerpers ontwerpen producten volgens klantenvereisten. Het ontwerp is uniek.
  2. Het maken van steekproef: Wij zullen sommige teststeekproeven maken om effection te bevestigen nadat de ontwerpfirma werd bevestigd. 
  3. Druk: Grote machines voor duidelijke druk. Druk het patroon op het drukdocument.
  4. Oppervlaktebehandeling: Gebruiks speciale machine voor oppervlaktebehandeling.
  5. Laminering: Matte laminering of gloosy lamination.and zo  
  6. Matrijzenknipsel: Het gebruiken van ingevoerde snijmachine voor massaknipsel.
  7. Het lijmen: Een groot aantal werknemers doet handproducten plakkend
  8. Verpakking: Verpakking volgens de eis van de klant

 

 

First (Shenzhen) Display Packaging Co.,Ltd fabriek productielijn 0

Contactgegevens